Szűrés

A(z) online vásárlás kulcsszót tartalmazó cikkek

Make Black Friday Great Again!

2016. november 16. -

Egy éve nem spórolhattál annyit, mint pénteken, november 18-án az Extreme Digital által szervezett „brutális kedvezmények napján”. Magyarország legnagyobb e-kereskedője közkívánatra megrendezi az 50-70 százalékos kedvezményt is kínáló Black Friday-t, amelyen a tavalyi kínálat közel duplája lesz elérhető.

Tovább

Az eMAG Black Friday kínálatában idén 450 000 termék várja a magyar vásárlókat

2016. november 11. -

Az eMAG bejelentette, hogy idén november 25-re időzíti legnagyobb kereskedelmi akcióját, a Black Friday-t, és a tavalyinál közel háromszor több terméket kínál a magyar vásárlók számára. 

Tovább

Kelet-Közép-Európában több okostelefonos tranzakciót bonyolítanak Androiddal, mint iPhone-nal

2016. június 24. -

A teljesítményalapú hirdetési technológiai piac egyik vezető vállalata, a Criteo közzétette negyedéves mobilkereskedelmi jelentését, amely átfogó elemzést tartalmaz 2016 első három hónapjának online vásárlási trendjeiről és a fogyasztói viselkedésekről.

Tovább

Több mint százmillió sikeres mobiltranzakciót indítottak a Cellum rendszerén keresztül

2016. április 21. -

Elérte a százmilliomodik tranzakciót a Cellum által egy évtizede elindított mobilfizetési szolgáltatás. A statisztikákból kiderül, hogy a parkolás és az autópálya matrica vásárlása mellett a lottó a felhasználók kedvence, de az italautomatáknál is népszerű a cég készpénzmentes fizetési megoldása. A százmilliomodik mobiltranzakcióról és a mobilfizetés jövőjéről a Kártyapiac 2016 konferencián beszélt Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Tovább